GLORY Is Terug met GLORY 76 Event: Badr vs. Benny

GLORY Is Terug met GLORY 76 Event: Badr vs. Benny

Sunday, Sep 13 2020 by GLORY Press Office

GLORY keert terug op 7 november 2020 met het GLORY 76 event. De Headliner is het langverwachte gevecht tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi. Ook nemen weltergewichten Cédric Doumbé en Murthel Groenhart het tegen elkaar op tijdens hun rubber match titelgevecht. 

Badr vs. Benny

Badr Hari (106-14, 92 KO) keert voor de eerste keer sinds GLORY: COLLISION 2 terug in de ring, het gevecht waar in december van vorig jaar 31.000 mensen live getuige waren van het wereldtitelgevecht zwaargewicht tegen Rico Verhoeven. Hari neemt het in november op tegen tweevoudig GLORY zwaargewicht titeluitdager en drievoudig winnaar van het GLORY Heavyweight Tournament, Benjamin (Benny) Adegbuyi (34-6, 19 KO). De Roemeense Adegbuyi bezet momenteel de nummer 2 positie in de zwaargewichtranglijst. 

Wereldkampioenschap weltergewicht

In het Co-Main event staat het wereldkampioenschap weltergewicht op het spel. Regerend kampioen Cédric Doumbé (73-6-1, 43 KO, Frankrijk) en opvolgend nummer 1 in de ranking Murthel Groenhart (68-24-3, 39 KO, Nederland) komen eindelijk samen voor een van de langverwachte trilogiewedstrijden in het kickboksen. Doumbé en Groenhart hebben een legendarische geschiedenis samen met elk een overwinning op de ander. De winnaar van deze derde confrontatie tijdens GLORY 76 zal niet alleen weglopen met het wereldkampioenschap, maar ook als winnaar van hun onderlinge trilogie.

Het GLORY 76 event is vanwege COVID-19 helaas niet toegankelijk voor publiek. Informatie over het programma en hoe het event te zien zal zijn, volgen snel. Vanwege de aanhoudende zorgen rondom het virus en om het welzijn van de vechters en hun staf veilig te stellen, heeft GLORY daarnaast besloten om de twee eerder geplande events in Hangaar2 in Katwijk aan Zee te verplaatsen. Deze events stonden gepland op 2 en 3 oktober. GLORY blijft nauw samenwerken met de lokale overheidsinstanties en haar partners om in de nabije toekomst een GLORY-evenement met een live publiek te organiseren.

Bezoek de website van GLORY voor meer informatie en volg GLORY ook op social media: via Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, YouTube en TikTok.

Voor meer informatie, neem contact op met press@GLORYwordseries.com

este artículo es impulsado por traductor de Google